Logo_KR_fc 01

Over ons

Kweekvlees gaat een revolutionaire verandering brengen. We staan met zijn allen aan het begin van een noodzakelijke transitie naar een meer duurzame wereld.

Het op grote schaal houden van dieren ten behoeve van onze onaflatende vleesconsumptie moet stoppen. En niet alleen omdat koeien, varkens, kippen en het overig vee in de bio-industrie een erbarmelijk leven leiden en een nog vreselijkere dood tegemoet gaan. Ook omdat het simpelweg niet anders meer kan.

Klimaatverandering, dierenleed en steeds vaker voorkomende enge virussen als het coronavirus. Het zijn allemaal uitwassen van een uit de klauwen gelopen intensieve veeteelt.

En (helemaal) stoppen met het eten van vlees doen we niet. De vleesconsumptie stijgt zelfs weer.

Daarom zijn wij ervan overtuigd dat kweekvlees een oplossing kan zijn voor deze problemen.

En dat is waarom wij het de bewuste vleeseter van de toekomst makkelijker willen maken. Makkelijker om restaurants te vinden die dadelijk als eerste kweekvlees gaan serveren.

Wij willen dit gaan doen met een constructie waarbij het (vlees)mes aan twee kanten snijdt. Wij willen jullie faciliteren bij de mogelijkheid om duurzaam en diervriendelijk te dineren & doneren.

Wij vragen marginale reserveringskosten waarvan wij een groot deel zullen doneren aan periodiek vastgestelde goede doelen voor een beter milieu en minder dierenleed.

Zo kunnen we in de toekomst gewoon blijven genieten van een lekker stukje vlees. Vlees waarvoor geen dierenleed en een kleinere belasting op het milieu nodig is. En tegelijkertijd steun je hiermee ook nog gerelateerde doelen die het welzijn van zowel dier als mens bevorderen!