Logo_KR_fc 01

Biefstuk van kweekvlees eten? Hier vind je straks de beste kweeksteaks!

jay wennington-bewerkt

Het ultieme moment is bijna daar. Overheerlijke biefstuk eten zonder dat er zo'n lief koetje voor gedood hoeft te worden. Exclusieve restaurants zullen als eerste met malse steaks van kweekvlees op het menu komen. Later volgen ook andere restaurants die onder andere gekweekte biefstuk gaan aanbieden.

Je vorkje zonder enig schuldgevoel en boze blikken van je vega-vrienden in een sappige steak van kweekvlees zetten. Hoe mooi wordt dat!?

En om jou op weg te helpen om ongegeneerd de aller-allerlekkerste kweeksteaks van het land naar binnen te kunnen werken, gaan we hier voor jou bijhouden waar je te zijner tijd de beste biefstuk van kweekvlees kunt eten.

Jij blij, en wij helemaal blij! Want hoe sneller de weg naar goed kweekvlees gevonden wordt, hoe minder andere biefstukjes ervoor gegeten worden. En je zult zien, verschil is er dadelijk niet. Niet qua smaak, structuur en beleving althans. Misschien dat ze bij aanvang nog iets duurder zijn, maar ook dat zal snel veranderen. Daartegenover staat weer dat ze gezonder gemaakt kunnen worden!

Dus!? Kies voor een biefstukje van kweekvlees. Geloof ons, dat wordt zeker geen missteak!