Logo_KR_fc 01

Jouw restaurant hier aanmelden als kweekvlees restaurantMeer mensen willen bewuster eten. Vegetarisch, maar vooral flexitarisch eten is aan een stevige opmars bezig. Mensen kiezen vaker voor het eten van minder vlees. Als vervanging eten deze mensen nu nog plantaardige vleesvervangers. Maar ondanks dat de kwaliteit hiervan verbetert, kan het niet tippen aan vlees.

Maar kweekvlees is vlees. Kweekvlees wordt een volwaardig vervanger van vlees. Vlees voor de bewuste eter van de toekomst. De vraag naar restaurants met kweekvlees gaat groot worden. Als restaurant is het daarom heel interessant om kweekvlees aan te kunnen bieden.

Wil jij ook kweekvlees gaan verkopen om de groeiende groep van bewuste eters beter te kunnen bedienen en tegelijk een bijdrage te leveren aan een beter milieu en minder dierenleed? Meld je dan alvast aan als kweekvlees restaurant. Wij zullen je dan op de hoogte houden wanneer kweekvlees beschikbaar komt.

We informeren je ook over waar je kweekvlees als eerste afnemen kunt. Er zijn veel bedrijven die zich bezighouden met het maken van kweekvlees. Al deze bedrijven willen kweekvlees eerst als niche product in restaurants gaan verkopen. In Nederland hebben we met Mosa Meat en Meatable twee kweekvleesbedrijven. Het is niet zeker dat ook juist deze producenten van kweekvlees als eerste de Nederlandse markt op komen. Er zijn veel meer kweekvleesproducenten die hard bezig zijn om kweekvlees spoedig in restaurants te krijgen. Een restaurant in Singapore neemt al gekweekte kipnuggets onder de naam GOOD Meat af van het Amerikaanse Eat Just. Hier wordt kweekvlees dus al geserveerd!

Wij laten je dus weten bij welke bedrijven je kweekvlees voor het eerst inkopen kunt. Ook kunnen we jou precies vertellen wat voor kweekvlees de producenten maken. Zo kun je hier rekening mee houden bij het inslaan van kweekvlees. Zo richt de ene producent van kweekvlees zich nog vooral op het kweken van rundvlees/hamburgers. Ook zijn er kweekvleesproducenten die vooral gekweekte kip(nuggets) maken, of hele kweaksteaks. Wij kunnen je precies vertellen waar je welk kweekvlees aankopen kunt. Zo kun je zelf makkelijk een gevarieerd menu met gekweekt vlees samenstellen.

En nu is dit allemaal leuk en aardig, maar de belangrijkste vervolgvraag voor jouw restaurant is natuurlijk nog: Hoe komen mensen te weten dat mijn restaurant kweekvlees aanbiedt? Nou simpel. Door je restaurant aan te melden! Zo zien potentiële klanten dat er in jouw restaurant ook kweekvlees op de menukaart staat. Via onze website kunnen bezoekers straks namelijk alle kweekvlees restaurants vinden die zich hebben aangemeld bij ons.